Värstingbil

Idag tänkte jag ge mig på att skriva om någonting som jag knappt kan något om… nämligen bilar.

Okay… Jag tänker inte idiotförklara mig helt… Jag ser ju trots allt skillnad på bilarna (ibland) och KAN också avgöra vad jag ser för bil. Kanske inte med ord som ”Volvo Sjufjuttinutti GT pruttinutti” och sånt tjafs, men nog duger väl ”röd Volvo” eller ”Svart Saab” lika bra?

Ser man en gul bil måste man ropa ”GUL BIL” och slå någon. Varför? Ingen aning… Har bara hört att man ska göra det. Och världen är konstig, jag har accepterat det och rycker mest på axlarna. Själv är jag ju helt normal och aldrig konstig på något vis… *nyser okontrollerat och leder uppmärksamheten till någonting annat*

Bilar var det ja! Tänkte skriva om värstingbilar… Vad är en riktigt ball, häftig, läcker och cool värstingbil egentligen?

En Ferarri kanske…? Jovars… ser ju fin ut att titta på och så. Går säkert fortare än andra också. Men så snabbt får man ändå inte åka, så vad spelar det då för roll? Förresten så åker flygplan snabbare, och inte är de coola och superläckra för det.

Jag har åkt Porsche flera gånger, och visst är de snygga och intressanta. Skönt också på sommaren när de inte har tak…

Men jag måste säga att coolaste, ballaste och häftigaste bilen jag åkt i ändå är TRABANTEN! Haha… den är helt underbar med sina 24 hästkrafter och maxhastighet på 100 km/h. 

Redan när den är uppe i kanske 50 km/h känns det som om dörrar och fönster kommer att flyga av närsomhelst och man hoppar och vibrerar som jag vet inte vad.

Så vill man ha upplevelse rekommenderar jag en åktur på motorvägen med en Trabant!

6 svar to “Värstingbil”

 1. Pojken Says:

  Hmm, StortBarn kör också det där med gul bil – som nu är tävling för hela familjen. VArifrån? VArför? Vad menas egentligen? Och hon blir skitsur om man plötsligt ropar ”blå bil” på skoj (eller för att jag inte fattar reglerna).

 2. Kriss Says:

  *Asg* Jag har också lärt mig denna livets viktighet av barnen! Och har också försökt utveckla precis som du, och blivit töntförklarad! 😉

 3. baronen Says:

  Tjena! Det fina med skräpiga bilar är just det där, fart- och skräckupplevelsen när man åker över 50 km i timman, he-he. Med ett vrålåk så känns det ju ingenting. Men att åka med t ex en handväxlad Renault i 80 km/tim på en rak motorväg med isbeläggning gör att man inte behöver klättra i berg eller dyka med hajar. Ja, du hajar, he-he.

 4. Ister Says:

  Gul bil är en bra lek! Dessutom får man INTE slå när man ser en gul POSTBIL – då åker man på 10 straffdunkar.

  Jag har en gång åkt i en gammal Moskowich från Gävle till Helsingborg…hastighetsmätaren var paj men körde man över 80 gick det inte att prata med varandra…

 5. Mary-zc Says:

  xbox 360 qip motorola v3i samsung j210 miranda

 6. Fatima Walman Says:

  great google

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: