Killar i kjol

I eftermiddags råkade jag ut för en konstig men kul händelse!

Ungefär tio meter framför mig stod två killar i  tjugofemårsåldern och moonade till bilar. De hade dessutom korta kjolar på sig. Den ena med tigermönster och den andre med nåt rosa glittrande. Jag höll nästan på att dö att skrattet jag försökte kväva. Vilka idéer!

De kom fram till mig sen och frågade om jag ville se deras trosor. Jag hann inte ens svara förrän de drog upp kjolarna och visade rosa ”tantiga” kvinnotrosor. 

De hade boxershorts under dem, så det var inte chockerande på nåt perverst ofredande sätt. Och jag brast ut i gapskratt… fast sansade mig och poängterade att de faktiskt hade glömt att raka deras jättelurviga ben.

Den ena killen nästan badade i lyckokänslor över att jag gillade dem. Han sa att alla andra hade antingen tutat ilsket med bilarna, tittat snett, kallat dem dumma saker eller ignorerat dem. Jag var visst den första som över huvud taget hade pratat med dem och till och med hållt med dem att de var fina… *asg*.

Jag sa att det var märkligt, för själv skulle jag önska att världen hade fler som dem. De var säkert höga på något eller fulla… och det önskar jag visserligen inte att fler vore. Men just glada och spontana… Bara släppa loss liksom och ha KUL. Varför blir så många människor störda av det?

Ett litet tillägg till den här händelsen är det här med synkronicitetsteorin som jag funderat så mycket kring tidigare, och som jag fascineras av. Ni vet det där när man diskuterar om någonting eller tänker på något speciellt och så händer just det sen. Eller någonting riktigt nära det.

Hednings blogg diskuterade vi för bara några dagar sen att han borde gå ut i kjol. Så… var denna händelse idag en sån där synkronicitet? Eller tolkar jag in för mycket samband?

Hände det för att vi hade diskuterat det? Diskuterade vi det för att det var planerat att det skulle hända även om våra hjärnor inte förstår att förstå framtid? Eller skulle det ha hänt eller inte oavsett vad och utan att det finns samband?

Annonser

3 svar to “Killar i kjol”

  1. Fredrik Says:

    Det var kanske Hedning som startade kjol trenden. Snart går kanske massor med killar på stan och visar trosorna. *Hoppas inte det*

  2. Ister Says:

    Synkronicitet, bah! När Ninjan tänker då förändras världen!

  3. denstoregonzo Says:

    Jag har haft kilt på mej en gång. Intressant nog var det inte så pjåkigt. Men jag är ju inte skotte eller medlem i nån klan så jag får nog inte ha det jämt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: